Stellar Media is het bedrijf van de Zwolse ondernemer Ids Heij. De meesten zullen mij omschrijven als een bevlogen foto- en videograaf, maar daarmee is slechts een gedeelte benoemd van waarmee ik jou van dienst kan zijn. Ik ben namelijk een allround specialist in de productie en bewerking van audiovisuele content. Mijn doel is om hiermee bedrijven een gezicht te geven. Een gezicht dat écht laat zien wie zij zijn en waar ze voor staan. Ik geloof heilig in de kracht van beeld en geluid en ben ervan overtuigd dat dit in de vluchtige, digitale maatschappij waarin we leven alleen nog maar belangrijker wordt.


Terug naar het begin

Het begon allemaal toen ik op mijn vijftiende mijn eerste camera kreeg. Vanaf begin af aan waren we onafscheidelijk en ik ontwikkelde een niet-aflatende passie voor beeld en alles wat daarmee te maken heeft. Dat ik me vervolgens aanmeldde voor de opleiding mediavormgever mocht dan ook geen verrassing heten. Naast fotograferen en video’s maken maakte ik me de kunst van het beeldbewerken eigen.

Diverse inspirerende stages brachten me bovendien bij wat ondernemen inhoudt en hoe professionele foto- en videografie in zijn werk gaat. Tegelijkertijd begon het me op te vallen dat de content, en dan specifiek als het gaat om beeld, die veel bedrijven op hun website en social media gebruiken van een bedroevend niveau is. “Dit moet beter kunnen” is wat ik dacht. Mijn missie werd dan ook om ondernemers te overtuigen van het enorme belang van goede beelden, om hen hier vervolgens mee te kunnen helpen.Wat kan ik voor je betekenen

Je las het al in de inleiding: ik ben een allround media-specialist. Het palet aan diensten waarmee ik je kan helpen is dan ook breed. Zo kun je me inschakelen voor onder meer: Portret-, sfeer- en productfotografie; Bedrijfsfilms; Content voor social media; Dronebeelden; Animaties en animatievideo’s; En alles wat je verder maar kunt bedenken op het gebied van audivisuele content!Goede content hoeft niet duur te zijn

Wellicht ben je allang overtuigd van de meerwaarde van goede foto’s en/of video’s, maar houdt het verwachte kostenplaatje je tegen. Echter, ik ben van mening dat iedere ondernemer, groot of klein, zou moeten kunnen beschikken over goede beelden. Daarom onderscheid ik mij van grote bureaus, met dure panden en een uitgebreid personeelsbestand, door in mijn eentje te werken tegen aantrekkelijke tarieven. Bovendien heb je daarmee ook nog eens altijd één vast aanspreekpunt, wat maakt dat de communicatie vlot en soepel verloopt.

Overigens hoef je niet bang te zijn dat ik als zelfstandige, bij wie je geen fortuin kwijt bent, inlever op kwaliteit. Allerminst zelfs! Mijn beelden maak ik met behulp van een Sony A7R2, terwijl ik de beelden van boven schiet met mijn DJI Mavic Air. Voor de niet-kenners: dit is uiterst professionele apparatuur. Het nabewerken doe ik bovendien met behulp van de nieuwste software van Adobe.Kennismaken? Neem contact op!

Wil jij ook graag mooie beelden voor op je bedrijfswebsite, social media of andere kanalen? Aarzel dan niet en neem vrijblijvend contact met me op. Ik denk graag met je mee! Bel dus vandaag nog naar (+31) 6 45 70 62 55 of stuur een e-mail naar info@stellarmedia.nl.


 • Joris van der Kamp
  Afgelopen tijd nauw samengewerkt met Stellar Media. Samenwerking ging erg soepel. Ook erg tevreden over eindresultaat, klant ook! Aanrader.
  Joris van der Kamp
  Joris van der Kamp
 • Dorrit Bom
  Ids is een hele fijne fotograaf om mee samen te werken en stelt zich ook erg flexibel op! Niets anders dan lof voor deze fotograaf!
  Dorrit Bom
  Findhotel
 • JJ Spoelstra
  Top service en netjes volgens afspraak worden de opdrachten uit gevoerd. Jong en bescheiden maar staat voor zijn werk. Een bedrijf wat zeker in de toekomst veel gezien wordt.
  JJ Spoelstra
  BeHappy
 • Tjerk Kooistra
  Leuke en prettige ondernemer! Nieuwsgierig en bezig met zichzelf te ontwikkelen!
  Tjerk Kooistra
  Iswipe