De missie van Stellar Media is om uw bedrijf te laten groeien doormiddel van content marketing.

Contentmarketing houdt in dat je boeiende en relevante informatie creëert, publiceert en analyseert. Met als doel zorgen dat je doelgroep aandacht krijgt voor jouw merk en uiteindelijk winstgevende klantacties.

Content is namelijk de brandstof voor social media. Met de juiste content op social media vergroot je de interactie met de klant.

Waarom Stellar Media?
Als u graag wilt beginnen met het creëren van passende content maar u wilt liever niet naar een van de grote/dure bureaus. Ik werk samen met u 1 op 1 om zo uw bedrijf te laten groeien. Ik ben altijd voor u beschikbaar en u kan bij mij terecht met al uw media vragen.

Hoe werk ik?
Stellar Media werkt met de nieuwste software van Adobe om zo de beste producten te leveren. De beelden worden gemaakt met een Sony A7R2 en de beelden lever ik in hoge resolutie. Voor de beelden van boven gebruik ik een DJI Mavic Air.


 • Joris van der Kamp
  Afgelopen tijd nauw samengewerkt met Stellar Media. Samenwerking ging erg soepel. Ook erg tevreden over eindresultaat, klant ook! Aanrader.
  Joris van der Kamp
  Joris van der Kamp
 • Dorrit Bom
  Ids is een hele fijne fotograaf om mee samen te werken en stelt zich ook erg flexibel op! Niets anders dan lof voor deze fotograaf!
  Dorrit Bom
  Findhotel
 • JJ Spoelstra
  Top service en netjes volgens afspraak worden de opdrachten uit gevoerd. Jong en bescheiden maar staat voor zijn werk. Een bedrijf wat zeker in de toekomst veel gezien wordt.
  JJ Spoelstra
  BeHappy
 • Tjerk Kooistra
  Leuke en prettige ondernemer! Nieuwsgierig en bezig met zichzelf te ontwikkelen!
  Tjerk Kooistra
  Iswipe