Ondertiteling toevoegen aan je LinkedIn video.

 

Hoe kan ik ondertiteling toevoegen aan mijn LinkedIn video's?

 
 
Veel mensen scrollen door LinkedIn terwijl hun telefoon is gedempt. Daarom is het belangrijk om ondertiteling aan je video toe te voegen. LinkedIn heeft een functie hiervoor. Je kan namelijk een .srt bestand uploaden in LinkedIn.

In deze blog lees je hoe je dit doet.

Wat is een .SRT bestand?

Een SRT-bestand (ook wel bekend als SubRip Subtitle-bestand) is een tekst bestand die informatie bevat voor ondertiteling. Een SRT bestand gaat in combinatie met een video bestand. Als je deze samen gebruikt krijg je een video met ondertiteling. In de afbeelding rechts zie je een .srt bestand.

Hoe kom ik aan een .srt bestand?

Als je je video laat ondertitelen bij Stellar Media ontvang je ook een .SRT bestand van je video. Je kan je video bij Stellar Media uploaden en je ontvangt het .srt bestand binnen 12 uur. Je kan het ook zelf doen via Youtube. Je moet dan wel zelf de ondertiteling schrijven.
 
 

Stap 1: Upload je video naar LinkedIn.

Stap 2: Nadat je video is geüpload kies “bewerken” bovenaan de video.

Stap 3: Kies het juiste .srt bestand.

Stap 4: Plaats je video op LinkedIn!

Je connecties zullen het waarderen!
 
 

Kan ik je hierbij helpen? Of wil je meer informatie?